Ik woon en werk sinds 2020 in deze fantastische locatie. Locatie Hefbrug, waar alles samen komt. Een Atelier en een vergaderruimte ineen.

Alles wat je zelf kunt maken, spreekt mij aan. Dat creatieve in mij wil ik altijd graag doorgeven, om te laten meemaken hoe leuk het is om zelf te creëren.

In mijn atelier geef ik allerlei creatieve workshops en maak ik zelf graag schilderijen, met name portretten. De laatste jaren gebruik ik vooral olieverf en soms acrylverf. 

Verder ga ik graag naar de kringloop omdat ik daar altijd leuke ideeën krijg voor mijn workshops. Het fijn om te laten zien dat je allemaal leuke dingen kunt maken van spullen die mensen weg doen, zodat de afvalberg niet groter wordt.

Mijn atelier verhuur ik ook als bijzondere vergaderlocatie en kunnen kinderen en tieners terecht voor een creatief feestje.

Daarnaast ben ik moeder van 4 super leuke kinderen die al best groot zijn.  Met veel plezier heb ik kleding voor de kinderen, musicals en dansoptredens gemaakt. En natuurlijk altijd creatieve kinderfeestjes met ze gedaan.

Groetjes Yana

E-mailen
Bellen